Ποιοι είμαστε:

 

Η sy-ioannoubross ιδρύθηκε το 1986 με την εισαγωγή διαφόρων ειδών οικιακής χρήσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από το 2010 δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης (λέβητες ξύλου-βιομάζας-πυρηνόξυλου-πέλλετ, καλοριφέρ κ.α.), στα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου (καταστροφείς-θρυμματιστές κλαδιών) καθώς και στα μηχανήματα παραγωγής πέλλετ (πελλετομηχανές) με εισαγωγές κυρίως από την Πολωνία.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με αυτοματοποιημένες μεθόδους παραγωγής και με τις αυστηρότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης CE. Παρέχονται πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, αξιολόγησης ενέργειας και εκπομπής στερεών καυσίμων από το Ινστιτούτο Χημικής Επεξεργασίας Άνθρακα.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Μεταμόρφωση Καστοριάς ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει συνεργάτες σε διάφορες πόλεις και νησιά της χώρας.

Στόχος της sy-ioannoubross είναι οι εισαγωγές-εξαγωγές από και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαμβάνουν προϊόντα και μηχανήματα βέλτιστης ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Copyright © 2019 s.y ioannou bross. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.